Хворого лебедя, який загубився на Кіровоградщині, хочуть відправити на лікування в Межигір’я

19.10.2017 13:18

Кіровоградські волонтери закликають небайдужих долучитися до збору коштів, аби вилікувати лебедя, який відбився від зграї та має рани. Про це в спільноті організації з захисту тварин «БІМ» у Фейсбуці повідомила волонтер Катерина Дорош, інформує DOZOR.

«Вчора мені подзвонила жінка і розповіла, що вона з чоловіком підібрала лебедя. Його спіткала біда. Жінка разом з чоловіком живуть у маленькому селі біля Високих Байраків. У них поряд є озеро, і ось вони бачили, як молоді лебеді готувалися злетіти. Злетіли, але врізалися в дроти. Один з лебедів звалився на землю від отриманих ран. Ірина привезла птаха в місто, до ветеринара. Лебедю поставили спеціальну спицю, але зараз вона вилізла і птаху стало гірше», - пише Дорош.
«Зараз ми знайшли місце, де його приймуть на лікування. Це орнітологічний центр в Межигір'ї. Там сказали, що,можливо, після непрофесійного операційного втручання птах літати вже не зможе. Але у них є фахівці - саме хірурги-орнітологи, які будуть намагатися зробити все можливе. Зволікати не можна! У нас є буквально кілька днів на збір грошей на дорогу», - додає адміністратор спільноти «БІМ».

За інформацією, для транспортування лебедя потрібно 1500 гривень.  Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на номер картки 4731219100100704, Дорош Катерина Геннадіївна.  

image

Фото Катерини Дорош

 

Переглядiв: 2895