Кіровоградські рятувальники відбуксирували 10 автомобілів (ФОТО)

28.02.2018 08:03
image

В обласному центрі рятувальники надавали допомогу водіям 10 автомобілів протягом минулої доби. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила речник управління ДСНС області Оксана Мачак.

«Протягом другої половини доби 27 лютого та до 08:00 28 лютого рятувальники Кіровоградської області відбуксирували 25 автомобілів із ускладнених ділянок доріг. Найбільше випадків надання допомоги було в обласному центрі, де рятувальники відбуксирували 9 вантажівок та мікроавтобус на вулицях Вокзальній, Ельворті, Полтавській, Кропивницького, Яружній, просп. Інженерів. Також рятувальники виїздили для визволення вантажівки, яка застрягла у переметі біля с. Шостаківка Кіровоградського району», - повідомила Мачак.
«Рятувальники Благовіщенського в свою чергу надали допомогу водіям трьох вантажівок,  які через складні погодні умови були не в змозі вибратись на безпечні ділянки автошляхів біля с. Новоселиця, Йосипівка, Великі Трояни Благовіщенського району. Двічі виїздили для надання допомоги водіям автотранспортних засобів рятувальники  смт Новгородка  та смт Новоархангельськ. Одразу дві вантажівки опинились на складній ділянці дороги біля Долинської. Також надавали допомогу по визволенню авто рятувальники міст Бобринець, Знам’янки, Новоукраїннки, смт Компаніївки та Добровеличківки», - додала Оксана Мачак.

Натомість у  «Кіровоградобленерго» розповіли, що жодних аварійних ситуацій у зв’язку з негодою за останню добу зафіксовано не було.

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1464