Кіровоградській лікарні передали сучасне обладнання для хворих дітей (ФОТО)

24.04.2018 13:53
image

До гематологічного відділення обласної дитячої лікарні передали обладнання для онкохворих дітей сьогодні, 24 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомила волонтер ГО «Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя»»  Ольга Присяжнюк.

Так, київська компанія "We play media" взяла на себе усі витрати та перерахувала кошти на обладнання, необхідне для дітей.

"Ми оголосили 3 місяці тому збір коштів на придбання інкубатора для тромбоцитів, що допомагає зберігати тромбоцити близько 5 діб і потім переливати їх дитині. На вихідних чи у святкові дні станція переливання крові не працює, і тому дуже часто діти залишалися без допомоги. Тож перед 8 березня на рахунку фонду вже було близько 20 тисяч гривень. Нам зателефонували працівники київської компанії "We play media" та сказали, що оплатять інкубатор для тромбоцитів", - розповіла Ольга Присяжнюк.

За словами волонтера, гроші, що збирали протягом 3-х місяців, залишилися на рахунках фонду та будуть використані у наступних проектах. Також планується найближчим часом оголосити про збір на наступне необхідне дітям обладнання.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1547