Кіровоградський суддя, який попався на валютному хабарі, працюватиме далі

26.04.2017 13:54
image

Суддю Кіровоградського районного суду Кіровоградської області Миколу Сарапа, якого затримала на хабарі Служба безпеки України спільно зі слідчими Генеральної прокуратури України, не будуть судити через відсутність доказів. Про це повідомляє DOZOR з посиланням на Українське право.

За інформацією, Вища рада правосуддя повернула клопотання Генпрокурора щодо тимчасового відсторонення судді Миколи Сарапа від роботи. З’ясовано, що справа перебуває на досудовому розслідуванні, однак матеріали клопотання не містять підтвердження продовження строку розслідування.

Нагадаємо, у січні СБУ спільно з прокуратурою затримали на хабарі суддю Кіровоградського районного суду Кіровоградської області Миколу Сарапа. За інформацією, суддя вимагав три тисячі доларів США через посередника – адвоката - за винесення судового рішення з «умовним» строком покарання за виробництво наркотиків раніше засудженому. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 та ч. 2 ст. 375 Кримінального кодексу України.

Переглядiв: 1195