Кіровоградського таксиста, який зник безвісти, знайшли мертвим (ФОТО)

29.03.2017 09:10

image

30-річного жителя обласного центру Євгена Орлова, який зник безвісти у понеділок, знайшли мертвим сьогодні, 29 березня. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомили в обласній поліції.

За інформацією рідних чоловіка, 27 березня Євген виїхав на роботу в службу таксі і останній раз вийшов на зв’язок о сьомій годині вечора. Останній сигнал телефону був зафіксований о 22-й годині у районі кіровоградського аеропорту.

За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких один неповнолітній, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій. Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину.

Від намірів забрати машину, а згодом продати, нападники відмовилися через те, що злякалися. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

ДОПОВНЕННЯ

Правоохоронці встановили особи підозрюваних у вбивстві кіровоградського таксиста. Ними виявилися жителі Кіровограда 27 та 15 років.  Як стало відомо сайту DOZOR з власних джерел, останній є  учнем однієї зі шкіл обласного центру. Його затримали прямо у навчальному закладі.

image

image

image

Фото обласної поліції та із соцмереж

Переглядiв: 9630