Кіровоградців із наркотиками спіймали біля медичного та навчального закладів

20.08.2018 11:56

В обласному центрі патрульні знайшли наркотичні речовини у п’ятьох мешканців. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

Так, біля медзакладу на вулиці Габдрахманова інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили громадянина, який перебував у п’яному вигляді, чим ображав людську гідність і мораль. А 19 серпня близько 17-ї години на вулиці Андрія Матвієнка виявили громадянина, який розпивав алкогольні напої біля навчального закладу.

Помітивши поліцейських, порушник спробував втекти, але даремно. В обох випадках за вказані правопорушення на осіб патрульні винесли постанови за ч.1 ст.178. При поверхневій перевірці у громадян виявили шприци з рідиною бурого кольору, ймовірно, наркотичною.

Крім цього, патрульні упіймали чоловіків з наркотичними речовинами на вулиці Великій Перспективній, розі вулиць Генерала Жадова та Героїв України  (колишній вулиці Героїв Сталінграда)  та проспекту Університетському.

В усіх випадках патрульні забезпечили охорону місця події до приїзду слідчих, які і будуть у подальшому займатися цими справами.

image
image
Переглядiв: 700