Кіровоградців кличуть садити дерева

11.04.2018 13:05
image

В обласному центрі стартує акція «Зробимо місто зеленим», долучитися до якої запрошують усіх бажаючих, у вівторок, 17 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міськраді.

За інформацією, висадка саджанців відбуватиметься у кілька етапів та матиме декілька локацій:

17 квітня о 10.00 – прилегла територія медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна, бул. Студентський, 16;

18 квітня о 13.00 – прилегла територія машинобудівного коледжу, вул. Олефіренка, 6;

20 квітня о 12.00 – територія навпроти гуртожитку державного вищого навчального закладу “Кіровоградський будівельний коледж”.

За словами заступника начальника управління молоді та спорту Катерини Черкасської, кошти  для закупівлі саджанців були зібрані під час проведення святкових заходів, присвячених Масляній. До скриньки благодійності «Зробимо місто зеленим» містяни поклали близько 4,5 тисячі гривень.

Також жителів Кіровограда та області просять долучитися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», ініційована Державним агентством лісових ресурсів України.  Захід з висадки лісу відбудеться
19 квітня в Маловисківському районі, в урочищі «Чобіток». Разом з лісівниками садитимуть ліс учні шкільних лісництв, представники влади, громадськості та ЗМІ. 

Місце збору: вул. Тараса Карпи (колишня Тимірязєва), 76 (поруч із адмінприміщенням обласного управління лісового та мисливського господарства).
Час відправлення о 8:15.

Переглядiв: 993