На Кіровоградщині п’яний пацієнт лікарні катував двох медиків (ВІДЕО)

29.09.2018 13:33

У Знам‘янці нетверезий пацієнт зачинився у приймальному відділенні лікарні і понад годину катував двох жінок-медиків. Про це йдеться у сюжеті ТСН, інформує медіапортал DOZOR. 

За інформацією, пізно ввечері до лікарні  привезли непритомного чоловіка. У той час у відділенні чергувала одна медсестра. Фельдшер швидкої і медсестра хотіли допомогти пацієнту. Коли фельдшер завезла чоловіка до приймального відділення, він раптом прийшов до тями, зачинив із середини двері, розбив мобільні телефони жінок і катував їх.

«Він тримав нас у заручниках. Мені він сказав, якщо я рипнуся, то він мені очі повиколює. Пацієнт розклав на столі металеві шпателі і почав їх метати в мене», - розповіла потерпіла медсестра Людмила Джавілова. 

Іншій жінці чоловік заламував руки і наказував роздягатися.

«Він мене душив і заламував руки назад. Потім взяв шпатель і сказав, що зараз завалить, наказував знімати штани, білизну і прощатися з дітьми і онуками, тому що переріже стегнові артерії», - говорить фельдшер Ірина Дементьєва.

Ірині вдалося втекти і викликати поліцію. Правоохоронці заспокоїли чоловіка і склали на нього адмінпротокол.

За словами керівника Знам‘янського міськвідділу поліції Ігора Прохніцького, на чоловіка склали протокол за  дрібне хуліганство і появу в нетверезому стані в громадському місті. За таке порушення передбачено штраф у сумі від 51 до 120 гривень.  Водночас медики наполягають на відкритті кримінальної справи.

 

Переглядiв: 1624