На Кіровоградщині затримали банду, яка нападала на людей та викрадала автомобілі (ФОТО)

24.11.2017 08:41
image

Правоохоронці затримала трьох учасників банди, яка займалася угонами автівок. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, на рахунку в зловмисників понад 7 угонів автівок, а також більше двох десятків крадіжок та розбійного нападу. 

"Усі троє підозрюваних, віком від 20 до 24 років – уродженці Кіровоградської області, однак за рік встигли «відзначитися» не лише вдома, а й ще у трьох регіонах України. Ці ж особи обґрунтовано підозрюються у скоєнні розбійного нападу на оператора автозаправної станції у Компаніївському районі. Тоді «зустріч» із ними мало не коштувала 42-річному чоловіку життя. Його нападники повалили на землю і ледве не забили битками. Усе заради того, щоб поживитися виручкою, яка знаходилася у касі", - повідомив начальник обласної поліції Сергій Кондрашенко.
"На слід зловмисників вдалося вийти оперативникам. Із залученням спецпідрозділу «КОРД» спільників затримали в орендованому будинку. На місці було виявлено маски та рукавички, речові докази: угнаний автомобіль, кілька комплектів номерних знаків, інше майно потерпілих", - додав Кондрашенко. 

Бандитам загрожує до 12 років із конфіскацією майна.

image
image
image
Переглядiв: 1511