На центральній площі Кіровограда мітингують підприємці (ФОТО)  

02.11.2017 09:33

imageБлизько сотні підприємців ринку «Європейський» мітингують під стінами Кіровоградської ОДА сьогодні, 2 листопада. Про це повідомляє DOZOR.

Люди протестують у зв’язку з підвищенням вартості оренди торговельних площ. Підприємці обурюються, що керівництво ринку перешкоджає їх діяльності.

«З учорашнього дня нас поставили в умови виживання, у холоді та темноті, тому що вимкнули світло. Нам перекрили доступ до робочих місць, щоб залякати. Вони апелюють тим, що ми не заплатили, але ми не можемо заплатити ті суми, які вони просять. Ми хочемо зупинити це свавілля, хай нам дадуть можливість працювати», –  виступає на мітингу підприємець Ольга Косенко.

До мітингуючих вийшов начальник управління комунікації з громадськістю ОДА Віталій Останній, який заявив, що обласна адміністрація на керівництво ринку впливу не має.

«Зрозуміло, що це господарська діяльність. Облдержадміністрація може виступити тільки посередником. Давайте далі ми будемо спілкуватися з ініціативною групою. Ви ж повинні розуміти, це обласна адміністрація впливу на якихось власників не має», – сказав Віталій Останній.

Ініціативна група підприємців направилася до ОДА для обговорення ситуації, решта залишилася  мітингувати на центральній площі під дощем.

Нагадаємо, підприємці з ринку «Європейський» декілька разів мітингували через різке підвищення оренди з 190 гривень до 300 гривень за квадратний метр. 

Як повідомляв  DOZOR, мітингуючі збиралися під стінами міськради, однак заступник міського голови Олександр Грабенко порекомендував владнати конфлікт переговорами.

image
image
image
Переглядiв: 5120