Невідомі в масках влаштували розбій, побили жінку і зникли

25.09.2018 13:56

В обласному центрі на вулиці Полтавській невідомі скоїли розбійний напад на пункт прийому металобрухту сьогодні, 25 вересня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

За інформацією, подія сталася близько 14:00. Поліцейські роти тактико-оперативного реагування після отримання виклику прибули на місце події.

«На місці події інспектори виявили потерпілу громадянку зі слідами тілесних ушкоджень. З її слів на неї напали двоє невідомих осіб у чорних масках і чорному одязі, які нанесли їй по тілу і голові декілька ударів руками, а також предметом, схожим на молоток. Після чого заволоділи 20 тисячами гривень, мобільним телефоном та зникли в невідомому напрямку.  Інспектори надали громадянці домедичну допомогу та викликали бригаду «швидкої», яка надалі госпіталізувала потерпілу», - повідомили правоохоронці.

Також патрульні повідомили через радіоефір прикмети нападників іншим екіпажам, які патрулюють у місті та відпрацювали можливі напрямки їхнього руху. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

image
Переглядiв: 1134