Поліція розшукала двох дорослих і дитину, які загубилися

18.12.2017 13:37

У Кіровограді правоохоронці розшукали трьох людей, які загубилися протягом вихідних. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

За інформацією, у суботу патрульні розшукали 64-річного чоловіка, який пішов з дому та не повернувся. Востаннє чоловіка бачили зранку, в районі Некрасівки. За декілька годин зниклого громадянина виявили в районі Новомиколаївки, на вулиці Миколи Левицького. Чоловік зізнався, що загубився. Патрульні доправили чоловіка додому та передали дружині

Ввечері цього ж дня патрульні отримали орієнтування про зниклу 9-річну дівчинку, яка вийшла з торговельного центру, на вулиці Велика Перспективна, та загубилася. Близько 23-ї години вечора інспектори виявили зниклу дівчинку на вулиці Залиській. Дитину доправили до міського відділу поліції , а згодом родичам.

У неділю, 17 грудня, близько 22-ї години вечора, на вулиці Дружби народів патрульні виявили 45-річного чоловіка, який загубився. Охоронці порядку з’ясували, що даного громадянина вже тиждень розшукують працівники Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, як безвісти зниклого. Чоловік не міг нічого пояснити та потребував медичної допомоги. На місце події викликали карету "швидкої", чоловіка доправили до лікарні.

image
Переглядiв: 2063