Реконструкцію шляхопроводу у Кіровограді проведе броварська фірма

25.09.2018 06:48

Реконструкція провулка Об’їзного коштуватиме міському бюджету 10 мільйонів 600 тисяч гривень. Про це під час прес-конференції повідомив начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко сьогодні, 25 вересня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, тендер з реконструкції об’єкту виграло броварське ТОВ «Містобудівельний загін № 112».

«Є фірма, яка виграла тендер. Проект пройшов державну експертизу. Договір був укладений на суму 10 мільйонів 600 тисяч гривень. Ми зараз займаємося оформленням декларації на початок проведення робіт. Сподіваємося, що декларація буде підписаною сьогодні або завтра. Техніка для виконання робіт частково вже у Кропивницькому. Спільно з управлінням транспорту ми опрацьовуємо шляхи, які дозволять жителям мікрорайонів Лелеківки та Новомиколаївка добиратися у центральну частину міста»,- повідомив посадовець.
«Згідно з проектом, передбачалося три етапи ремонту. Щоб пришвидшити його темпи, ми пропонуємо два етапи, але для цього треба просто перекрити переїзд через провулок Об'їзний. Зважаючи на ці фактори, ми проходимо погодження схеми проведення робіт.  За договором, планується завершити реконструкцію у 2019 році, але ми будемо намагатися відкрити шляхопровід до кінця цього року. Ми маємо провести ремонт усіх несучих конструкцій, замінити опорні частини. Для того, щоб їх замінити, ми маємо заблокувати проїзд повністю на кілька годин», - пояснив керівник ТОВ «Містобудівельний загін №112» Сергій Порожнюк.

 

Переглядiв: 675