Школярку, яка зникла в Олександрії, знайшли на Луганщині 

04.06.2018 11:19

13-річну школярку Анастасію Серебріян, яка зникла з подвір’я власного будинку, розшукали правоохоронці сьогодні, 4 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомило джерело у правоохоронних органах. 

За інформацією, дитину знайшли в місті Сєвєродонецьк Луганської області. В поліції факт встановлення місцезнаходження дитини підтвердили.

«Інформацію підтверджуємо. Встановити місцезнаходження безвісно зниклої неповнолітньої мешканки Олександрії поліцейським вдалося сьогодні. За попередніми даними, дівчинка без дозволу рідних виїхала до іншої області", - повідомили у поліції області.  

Натомість матір дівчинки вважає, що її доньку вивезли у східну Україну. У правоохоронних органах стверджують, що школярка самостійно покинула домівку та поїхала в гості на Луганщину. 

Нагадаємо, в  Олександрії з території подвір’я власного приватного будинку зникла 13-річна Анастасія Серебірян 2 червня.  За словами мами дівчинки, донька гуляла з собакою на території подвір’я приватного будинку. 13-річна донька завжди була слухняною та спокійною і самостійно без дозволу не покидала домівку.

image
Переглядiв: 1612