Студенти кіровоградських вишів взяли участь у акції «Gaudeamus» (ФОТО)

03.09.2018 15:49
imageВ обласному центрі на території Донецького національного медичного університету пройшла студентська акція «Gaudeamus» сьогодні, 3 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 
Так, акція проходить вже третій рік поспіль. На заході представники вишів Кіровограда презентували свій заклад різними номерами. В акції брали участь студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, Центральноукраїнського національного технічного університету, льотної академії Національного авіаційного університету, Кіровоградського інституту  ПВНЗ «Університет сучасних знань» і Донецького національного медичного університету. 
«Я радий вас бачити в гарному настрої.  Студентські роки - це найкращі роки. Я щиро хочу побажати, щоб у вас було насичене життя, щоб ви навчалися, перемагали, адже ми працюємо заради того, щоб у нас в житті все було класно», - привітав студентів голова ОДА Сергій Кузьменко.
image
image
image

Після виступів старости вишів взяли участь у розіграші, за яким було вирішено, що наступного року всі виші Кіровограда прийматиме в себе Кіровоградський   інститут ПВНЗ «Університет сучасних знань». По завершенню заходу першокурсники заспівали гімн студентів «Gaudeamus». 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1147