Суд прийняв рішення щодо хабарниць з кіровоградської податкової

22.09.2017 12:33
image

У Ленінському районному суді Кіровограда визначили запобіжні заходи для підозрюваних у хабарництві працівниць Державної фіскальної служби області. Про це сайту DOZOR повідомив суддя-спікер Ленінського районного суду Олексій Мягкий.

Так, суд під керівництвом головуючого судді Леоніда Плохотніченка обрав для начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб головного управління фіскальної служби Оксани Реви запобіжний захід у  вигляді тримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави в розмірі 300 прожиткових мінімумів - 480 000 гривень.

Для другої підозрюваної, заступника начальника фіскальної служби в області Олени Берестовенко обрали запобіжний захід у вигляді  застави в розмірі 80 прожиткових мінімумів - 128 000 гривень.

Нагадаємо, 20 вересня у одному з розважальних закладів Кіровограда СБУ з військовою прокуратурою затримали на отриманні хабара 80 тисяч гривень заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби області та начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб головного управління фіскальної служби.

Переглядiв: 1346