Тренер збірної України з бейсболу розповів про перспективи команди

28.07.2018 10:33
image

В обласному центрі тренер національної збірної з бейсболу Олег Бойко розповів про перспективи збірної України після чемпіонату Європи сьогодні, 28 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, чемпіонат Європи з бейсболу проходить з 23 липня і кожного дня на матчах збирав заповнений вболівальниками стадіон. На гру України з Грузією, яка була перенесена через зливу, прийшло понад 200 вболівальників.

Головний тренер національної збірної з бейсболу, заслужений тренер України Олег Бойко пояснив, чому важлива перемога для української збірної.

„Цей чемпіонат - це початок олімпійського відбору на ігри 2020 року в Токіо, тобто перемога у цьому чемпіонаті відкриє збірній України дорогу в Токіо”, - зазначив Олег Бойко.

Наразі збірна України в дивізіоні „С” але сьогодні матиме можливість вийти в дивізіон „Б” продовжити боротьбу за те, щоб грати серед найсильніших збірних у наступному році.  

„Мені сподобалося урочисте відкриття чемпіонату Європи з бейсболу. Вболівальники дуже підтримують свої команди. Стадіон на достатньому рівні, але, якщо Україна хоче брати участь у дивізіоні „Б” звісно потрібні якісь роботи і реконструкції стосовно освітлення, душових кабінок, більше їжі і напоїв. В цілому я задоволений роботою суддів, тому що кожен з них має гарний рейтинг у своїй країні”, - поділився враженнями технічний делегат Конфедерації європейського бейсболу Родерік Болк.
image

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі на бейсбольному стадіоні СДЮШОР-2 «Діамант» розпочався чемпіонат Європи з бейсболу.

Нагадаємо, в обласному центрі збірна України вийшла у фінал чемпіонату Європи з бейсболу. 


Переглядiв: 976