У Кіровограді до Дня міста планують собачий фестиваль і танцювальний парад 

01.08.2018 09:05
image

В обласному центрі до Дня міста, який святкуватимуть 15 вересня, запланували низку заходів, зокрема,  виставку собак і танцювальний парад за участю сільгоспмашин. Деталі святкування обговорювали чиновники з підприємцями під час наради в міськраді сьогодні, 1 серпня, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, цього року у місті відбудуться розважальні заходи у сквері "Молодіжний", вулиці Дворцовій, Ковалівському парку, Театральній площі, площі Героїв Майдану і на вулиці Великі Перспективній. 

Також вперше планується проведення собачого фестивалю „Смачна кісточка”, який відбудеться у сквері "Молодіжному" біля спортшколи. На гостей заходу чекають показові виступи службових собак, дефіле, конкурси для безпорідних і порідних собак, і фотозона.  До участі у заході запросять торговців собачою їжею і грумінгів, які зроблять зачіски. 

Крім того, новинкою у цьому році стане танцювальний парад за участю великої потужної техніки міжнародної агропромислової виставки "AgroExpo", а у  Коварівському парку школи розгорнуть інсталяції казок Василя Сухомлинського.  У правій частині парку кулінари представлять страви національної кухні.

На площі Героїв Майдану виступатимуть лауреати конкурсу "Голос весни", а на Театральній площі проходитиме концерт за участю духових і камерних оркестрів. За традицією, кулінари готуватимуть величезний пиріг. Цього року випічка буде з вишнею.

 

Переглядiв: 886