У Кіровограді майбутні медики пройшли ходою у вишиванках з гігантським прапором (ФОТО)

18.05.2018 14:35
image

У Кіровограді в медичному коледжі ім. Ю. Мухіна відбувся захід до дня вишиванки "Вишиванка - мій генетичний код". Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

Студенти коледжу підготували цікаву програму, у ході якої вони співали українські пісні та виконували запальні танці, після чого провели флешмоб. Також для студентів коледжу виступили солісти обласної філармонії.   Крім цього, у актовій залі коледжу відбулася акція  "Історичний екскурс у минуле" під час якої переглядали відеоролики та розмірковували про значення вишиванки у житті кожної людини.

Після заходу у актовій залі понад 400 студентів медколеджу пройшли ходою з 40-метровим прапором від свого навчального закладу до пам’ятника Ангелу-охоронцю. Там молодь заспівала українських пісень, гімн України та влаштувала флешмоб.

"Я брала участь у ході вишиванок та дуже задоволена, що наш коледж влаштував таке свято. Не залишилося жодного байдужого студента, адже близько 400 чоловік йшли святковою ходою і співали. Та мені б хотілося, щоб ми згадували, що ми українці не лише у цей день", - поділилася враженнями студентка групи 219- Ф Кіровоградського медичного коледжу медико-фармацевтичного відділення Вікторія Раца.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Фото Олега Шрамка

Переглядiв: 3755