У Кіровограді річка вийшла з берегів і затопила подвір’я містян (ФОТО, ВІДЕО)

07.08.2018 06:26
image

В обласному центрі у мікрорайоні Катранівка через підвищення рівня води внаслідок зливи річка Біанка вийшла з берегів і затопила подвір’я жителів мікрорайону. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Як повідомив під час прес-конференції заступник начальника міського управління з надзвичайних ситуацій Олексія Гненного, до зливи річка виглядала як струмок. Але під час зливи та шквалів сміття забило інженерні споруди річки і вода потрапила на подвір’я та в будинки жителів мікрорайону.

«Вчора гідрометцентр повідомив про штормове попередження. Зрозуміло, що ливневі системи спрацювали не скрізь У нас завжди була проблема у центрі міста, Ковалівці. Але цього разу ми впоралися з негодою. У мікрорайоні Катранівка є вулиці, які не мають твердого покриття, а насипне. За 25 адресами долучалася Служба порятунку, щоб відкачувати воду. У двох будинках по вулиці Олександрійській була вода. Біянка вкрай у захаращеному стані і при сильній зливі забиваються труби і піднімається рівень води», - повідомив Гненний.  
image
image

Переглядiв: 1804