У Кіровограді суд переплатив за паливо, відкинувши дешевші пропозиції

06.06.2018 13:07

Апеляційний суд Кіровоградської області домовився про поставку палива з одним із найдорожчих постачальників регіону, відкинувши більш дешеві пропозиції.  Про це повідомляє Центр медіарозслідувань «Прозоро», інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, договір щодо придбання двох тисяч літрів бензину А-95 підписали вчора.

Згідно опублікованої в системі ProZorro інформації, загальна вартість договору склала 63,9 тисяч гривень. Відповідно 1 літр палива коштуватиме суду 31,95 гривень. 

За умовами договору ТОВ «Нафтотрейд Ресурс», яке представлене автозаправними станціями «WOG», відпускатиме бензин за картками після отримання від Апеляційного суду 100% передоплати.

Станом на сьогодні ціни на АЗС «WOG» є практично найвищими на території Кіровоградської області. Дорожче продають паливо лише на автозаправних станціях «ОККО». Загалом, за даними порталу Vseazs.com, середня ціна на бензин А-95 по області складає 29,74 грн/л. При цьому на заправних станціях «RUR», яких у місті налічується три, дане паливо можна придбати ще дешевше – 28,49 грн/л. У разі вибору даного підрядника суду вдалось би заощадити 6,92 тисячі гривень.

 

Переглядiв: 607