У Кіровограді відновлять «пелюшкову» акцію

19.05.2018 07:10
image

В обласному центрі знову проводитимуть акцію для  дітей , яку раніше проводила редакція газети «Україна-Центр». Про це йдеться на сайті газети, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, акція «Кіровоград у пелюшках» проводилася з 2009 року. Організаторам заходу довелося відмінити проведення акції торік через те, що «не хотілося одягатися в пелюшки корифея українського театру». Але цього року редакція вирішила, що свято необхідно повертати, щоб порадувати дітей.

«Ми визначилися з найголовнішим - назвою. Тепер, як і раніше, неполітична акція «УЦ», що проводиться щорічно 1 червня для найменших маленьких містян, буде називатися «Місто в пелюшках» або «Город в пеленках». Це не означає, що в ній можуть брати участь виключно жителі обласного центру. Привозьте малечу звідусіль! Чим більше буде тих, для кого ми збираємося, тим красивішим буде місто», - зазначають організатори заходу.

Так, акція відбудеться на літньому майданчику у Ковалівському парку. До участі запрошуються діти від нуля до трьох років.  Початок о 10.00. Вже об 11.00 почнеться традиційна мегафотосесія. В ході свята фотограф зробить портретні знімки, які, як і групові, будуть опубліковані в газеті. Кожен, хто впізнає себе на знімку, отримає фото безкоштовно. Крім цього, для учасників заходу передбачені подарунки та сюрпризи.

Фото newskirovograd.blogspot.com

Переглядiв: 909