У Кіровограді волонтери з усієї України ремонтуватимуть домівки та театр під відкритим небом  

03.05.2017 07:31
 
image
В обласному центрі пройде проект «Будуємо Україну разом!», у якому волонтери з усієї країни планують відновити театр під відкритим небом у Пушкінському парку (Козачому острові). Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила адміністратор проекту в Кіровограді Віра Піонерська.
 
За словами адміністратора, проект триватиме ‪з 7 до 21 травня‬. За цей час місто у дві хвилі відвідають близько 25 волонтерів, які допоможуть зробити ремонт двом сім’ям, дитбудинку та зроблять для школи пересувний літній клас.
 
«Ми визначили дві сім’ї, в оселях яких будемо роботи ремонт: це багатодітна родина і одинока мати, яка має сина з ДЦП. Також ми плануємо робити громадський простір просто неба. На Козачому острові є напівкругла стіна та лавки, ми будемо їх відновлювати, а також намалюємо мурал. Плануємо зробити пересувний літній клас у школі №6. Крім того, маємо плани допомогти закінчити ремонт дитячому будинку сімейного типу «Наш дім». Можливо, ще щось додасться, але ці об’єкти точно», – розповіла Віра Піонерська.
 
За інформацією, проект реалізовується Львівською Освітньою Фундацією за підтримки Агенства CША з міжнародного розвитку (USAID) та Національного Фонду Демократії (NED).
 
Аби долучитися до проекту, необхідно заповнити анкету за посиланням
 
Фото tusovka.kr.ua
 
Переглядiв: 1099