У Кіровограді з лікарні зникла пацієнтка

25.07.2018 10:52

В обласному центрі з лікарні швидкої допомоги зникла 77-річна пацієнтка Ольга Дубовицька. Про це медіапорталу DOZOR повідомив онук жінки  Артем Зубков.

За його словами, бабуся потрапила до лікарні на обстеження минулими вихідними і того ж дня зникла.

«У суботу бабусю поклали до лікарні. Я був у неї в неділю, посидів з нею, купив ліки і пішов. Того ж дня близько 15-ї години мені зателефонували з лікарні і повідомили, що бабуся зібрала речі та пішла. Лікарі викликали поліцію. У бабусі давно стався мікроінсульт, вона досить погано говорить. Поліція поїхала за адресою, де вона проживає (на вулицю Пушкіна) і нікого там не застали. Наступного дня поліція прибула туди знову і там вже спілкувалася з іншими родичами бабусі, вона з ними проживала. Зараз ми розклеїли оголошення про розшук по місту, сподіваємося, що знайдемо. Колись був випадок, що бабуся також лежала в лікарні та пішла звідти Але вона просто поїхала додому. Ми будемо розшукувати її», - розповів онук зниклої жінки.

Також Артем Зубков повідомив, що Ольга Дубовицька була у картатому халаті синього кольору, мала при собі паспорт та пакет з речами. Чоловік просить усіх небайдужих, які бачили його бабусю, зателефонувати за номером 066 246 69 62 (Артем).

«Факт підтверджуємо. Родичі жінки написали заяву про розшук. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 115 з приміткою «Безвісти відсутня». Проводяться усі необхідні розшукові заходи. Просимо усіх, хто знає про місцезнаходження особи, повідомити про це за номером 102», - повідомили у поліції області.
image

 

Переглядiв: 2490