У Кіровограді затримали чотирьох іноземців-домушників

24.07.2018 07:29
image

В обласному центрі правоохоронці затримали чотирьох іноземців, які обкрадали помешкання містян. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

До міста крадії прибули у середині липня на автомобілі марки BMW з іноземною реєстрацією. В обласному центрі, за отриманою оперативною інформацією, особи винайняли житло. Як з’ясувалося у ході розслідування, для подальшого скоєння крадіжок. До помешкань громадян проникали з допомогою відмичок, шляхом підбору ключа та пошкодження серцевини замків у дверях квартир.

«Нині особи викриті у скоєнні трьох крадіжок та двох замахів на злочини.Працівники управління карного розшуку поліції області провели низку заходів, у результаті яких спільників було затримано.   По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Особам оголошено про підозру та обрано відносно них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков.

Під час обшуків у підозрюваних вилучено речові докази: ноутбуки, прикраси, банківські картки, рукавички та комплект металевих відмичок. Поліцейські перевіряють осіб на причетність до скоєння подібних злочинів і на території інших областей.

image
Переглядiв: 1815