У Кіровограді завершився всеукраїнський музичний фестиваль-конкурс «Провесінь» (ФОТО)

27.02.2018 14:19
image

У Кіровоградському музичному училищі завершився всеукраїнський музичний фестиваль-конкурс «Провесінь» сьогодні, 27 лютого. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив заступник директора навчального закладу з виховної роботи Олексій Стоянов.

За інформацією, під патронатом Національної музичної академії України ім. Чайковського конкурс проходить вже 23-й рік поспіль.

«У конкурсній програмі заходу брало участь близько 350 музикантів з усіх куточків України. Починаючи від учнів молодших класів музичних шкіл і закінчуючи випускниками музичних коледжів та училищ. Вони виступали у 9 номінаціях: баян, акордеон, гітара, бандура (інструменталісти та вокалісти), балалайка, цимбали, сопілка і домбра. Журі у кожній номінації очолювали професори Національної музичної академії України ім. Чайковського. Це один з небагатьох всеукраїнських форумів народно-інструментального мистецтва», – ділиться Олексій Стоянов.

Так, фестиваль тривав з 23 лютого. У цей час на базі музичного коледжу та музичних шкіл проходили виступи студентів національної академії, капели бандуристів та переможців різних номінацій.

Також професори національної академії провели декілька майстер-класів для викладачів музичних шкіл.

image
image
Переглядiв: 2386