У Кіровограді знову потруїли собак

29.06.2018 08:38

В обласному центрі у мікрорайоні нового автовокзалу і Новомиколаївці  отруїли п'ятьох собак вчора, 28 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили волонтери громадських організацій із захисту тварин.

«Вчора ввечері зателефонували люди і повідомили, що на новому автовокзалі травлять собак. Чотири собаки було вчора отруєно, волонтери зробили їм укол і начебто собакам стало краще. А сьогодні зранку їх забрали на капельниці, тому що стан не задовільний», - розповіла у керівник організації захисту тварин «БІМ» Катерина Дорош.
«Собака з вулиці Добровольського, яка живе на заводі АРЗ,  із 11 цуценятами була отруєна. Сторож помітив, що вона прийшла в поганому стані. Волонтер побіг її шукати, але було темно і собаку не вдалося знайти. Зазвичай вона зі своїми цуценятами, але її так і немає», - додала Катерина Дорош.

Крім того, позавчора волонтери організації захисту тварин «БІМ» надавали допомогу домашній собаці на Кущівці, яку також отруїли.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі у мікрорайоні Новомиколаївка другий тиждень поспіль труять безпритульних собак.

Нагадаємо, в обласному центрі на площі перед міськрадою відбулася німа акція «30 хвилин мовчання» проти вбивств безпритульних тварин.

Переглядiв: 1194