Учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС нагородили грамотами (ФОТО)

25.04.2018 09:14

 

image

У міській раді у великій залі учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи нагородили грамотами за мужність та з нагоди 32-ої річниці ЧАЕС сьогодні, 25 квітня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, від Фортечної районної ради виконавчих органів 17 учасників ліквідації наслідків на ЧАЕС нагородили грамотами за мужність, самовідданість, високий професіоналізм, виявлений під час ліквідації наслідків ЧАЕС, вагомі трудові досягнення активну громадську діяльність та з нагоди 32-ої річниці ЧАЕС.  

"Коли усе зацвітає та вертається до життя, ми згадуємо про те, що 32 роки тому саме існування людства було під питанням. І завдяки тим, хто знаходиться зараз у цій залі, ми можемо зустрічати чергову весну та радіти природі, квітам. Дозвольте подякувати вам за це та побажати, не зважаючи ні на що, міцного здоров’я", - подякував голова Подільської районної у місті Кропивницькому ради Руслан Фросіняк.

Крім того, для присутніх виступив муніципальний камерний хор під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України, почесного громадянина Кіровограда Юрія Любовича.

"Я сам там був, адже місяць служив солдатом понад 30 років тому. Тож  приходжу сюди кожен рік, щоб вшанувати пам’ять тих, хто загинув внаслідок Чорнобильської катастрофи", - розповів учасник ліквідації аварії на ЧАЕС Олег Плаксій.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1132