Журналіст із Кіровоградщини потребує фінансової допомоги для подолання онкозахворювання

01.10.2018 13:10
image

41-річний олександрійський журналіст Руслан Гаврилов потребує термінової допомоги у боротьбі з раком. Про це повідомляє  медіапортал DOZOR.

За інформацією, лікарі виявили у Руслана Гаврилова об’ємне новоутворення у правій легені, попередньо – злоякісне.

«Все це почалося з 7 вересня. Боліли суглоби, кістки на руках і ногах по всьому тілу. Спочатку подумав, що застудився, тож наступного дня я купив у аптеці антибіотик і таблетки від грипу, але ефекту не було. Через декілька тижнів я звернувся за допомогою в Олександрійську районну лікарню. Там мені перевірили тиск, зробили кардіограму, а потім пішов на флюорографію, яка показала пухлину в правій легені. Підтвердження отримав за допомогою комп'ютерної томографії в районній лікарні і мені видали направлення. І наразі вже трохи більше тижня знаходжуся в обласному онкодиспансері у відділенні хірургії. До сьогоднішнього дня мені ніхто не називає причину такої хвороби, лише запитали про те, чи не отримував я удари в грудну клітину», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Руслан Гаврилов.

За словами чоловіка, біопсія підтвердила онкозахворювання, але про те, яка наразі стадія буде відомо лише після повного обстеження. Лікарі хотіли призначити хіміотерапію, після якої планували провести операцію. Але з’явилися проблеми з кишечником.  Наразі планується обстежити кишечник, а потім скласти план лікування.

Скільки знадобиться коштів не відомо, друзі і колеги чоловіка просять фінансової допомоги. Тож бажаючі можуть переказати кошти на картку ПриватБанку: 5168 7427 1340 8619 – Руслан Гаврилов

Переглядiв: 608