11,5 тисяч кропивничан вимагають почати роботи з реконструкції Набережної  

22.11.2019 09:22
image

11 507 жителів Кропивницького взяли участь у акції зі збору підписів за початок реконструкції Набережної, організовану Муніципальним бюро Артема Стрижакова. Про це повідомляється на офіційній сторінці бюро у Фейсбуці, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, акція тривала трохи більше тижня. Найголовніша її мета – змусити міську владу розпочати реальну реконструкцію Набережної, обіцяну містянам три роки тому.  

«11 507 підписів жителів нашого міста за реконструкцію Набережної було зібрано менше ніж за 10 днів! Всі зібрані підписи ми передали до міської ради. Головна вимога – невідкладно розпочати роботи з реконструкції Набережної в 2020 році зі стартом нового будівельного сезону, забезпечивши належне фінансування», - повідомили у Муніципальному бюро.

Нагадаємо,  у 2017 році Муніципальне бюро Стрижакова створило проект з реконструкції Набережної, на який залучено 1 млн. грн. з Громадського бюджету. У 2018 році Стрижаков ініціює створення робочої групи по Набережній. Добивається закладення 4 млн. грн. до бюджету на реконструкцію Набережної. В мерії обіцяють розробити технічну документацію з реконструкції до кінця року і не виконують обіцянку. А 4 млн. грн. на Набережну так і не дійшли.

У 2019 році Муніципальне бюро Стрижакова вимагає розпочати реконструкцію, як було обіцяно, відстоює право містян на нову Набережну в судах. Міська влада так і не розробила технічну документацію, блокує  діяльність робочої групи, не розпочала будівельні роботи на Набережній, сприяє незаконній забудові Набережної.

Фото зі сторінки Муніципального бюро у Фейсбук

Переглядiв: 1007