35 обдарованих школярів Кіровоградщини стали призерами масштабного конкурсу науково-дослідницьких робіт

18.05.2021 07:36
image

Вихованці  Кіровоградської Малої Академії Наук учнівської молоді завоювали 35 призових місць на конкурсі науково-дослідницьких робіт МАН України. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу КМАНуМ.

Так, перші місця завоювали Вікторія Басараб з Бобринця, Вероніка Горбенко – учениця Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату,  Вікторія Пухтієнко з Олександрії, Дарія Руда з Нової Праги, Анна Туманова - учениця Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату. 

Другі місця посіли Аліса Гіль – учениця  Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату, Олександра Сковпій з Бобринця,  Інна Хименко зі Знам’янки, Сніжана Грек з Новомиргорода, Глєб Цуканов – учень Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату, учень Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату Кирило Шаманський став призером у двох секціях, Денис Голуб з Олександрівки. 

«Бронзовими» призерами стали: Іван Кононенко з Кропивницького,  Валерія Лавренюк з Кропивницького,  Ярослав Добрянський, учень Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату,  Єва Батяшоваз Олександрії, Максим Мнека з Кропивницького,  Владислав Постой з с. Бокове,  Вячеслав Андрощук з Бобринця, Дар’я Мохонько з с. Глодоси, Маріам Єскіян з с. Бокове,  Дар’я Кармазін з Новомигорода,  Діана Єланьова з с. Бокове, Єлізавета Жабковська, учениця Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату, Ірина Марфула, учениця Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату, Дар’я Філіпенко з Бобринця,  Юрій Ванін, учень Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату, Володимир Карчевський, учень Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату, Наталія Шепель, учениця Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату,  Єлизавета Цибрієнко, учениця Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату, Катерина Дукай, учениця Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату. 

 

Переглядiв: 2138