6-місячна пошуковиця Шеррі стала призеркою чемпіонату серед собак-детекторів (ФОТО)

22.10.2022 19:57
Фото надані Артемом Матвєєвим 
Фото надані Артемом Матвєєвим 

Як повідомляв медіапортал DOZOR, у кінологічному центрі поліції області з’явилася нова собака - мисливський спанієль Шеррі. Нині їй виповнилося півроку і Шеррі здобула друге місце у чемпіонаті собак-детекторів з пошуку вибухових речовин, пристроїв та зброї сьогодні, 22 жовтня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR розповів начальник підрозділу , майор Артем Матвєєв.

Так, цей чемпіонат пройшов у Кропивницькому вперше, у ньому взяли участь 12 осіб разом з  спецільно підготовленими собаками. Кінологи КЦ ГУНП стали призерами турніру. 

«До речі, Шеррі була наймолодшою собакою в цих змаганнях, їй щойно виповнилось 6 місяців. Але не дивлячись на ще дитячий вік, Шеррі показує гідний результат, працюючи на рівні з дорослими собаками. Після отримання даного диплому Шеррі має право повноцінно приступити до несення служби, допомогаючи працівникам поліції виявляти вибухові речовини, пристрої та зброю. Перше місце посіли Дмитро Красовський з бельгійською вівчаркою 1,5 роки, представник приватної охоронної фірми, м Бориспіль. Третє місце здобули молодший інспектор кінолог КЦ ГУНП В'ячеслав Дишловенко  з службою собакою породи німецька вівчарка, Річард, якому 4 роки. Річард - син легендарного і раніше відомого Джоя», - розповів Артем Матвєєв.  

Переглядiв: 1577