Абсолютна переможниця: Кропивничанка Ірина Тертична підкорила чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу (ФОТО)

17.04.2024 16:32
Фото Ірини Тертичної (посередині)
Фото Ірини Тертичної (посередині)

Кропивницька спортсменка, мама двох діток Ірина Тертична стала переможницею чемпіонату України з бодібілдингу та фітнесу у своїй ростовій категорії. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Змагання пройшли 13-14 квітня у Черкасах. Чемпіонат зібрав кількасот учасників та учасниць, які змагалися за перемогу у низці категорій: чоловічий бодібілдинг, класичний бодібілдинг, фізик, маскуляр фізик, класичний фізик, чоловічий та жіночий акробатичний фітнес, жіночий артистичний фітнес, боді фітнес, бікіні, моделі та велнес.

«Я виступала у категорії «Бікіні». Ця категорія завжди найпопулярніша і наймасштабніша, вона ділиться по віку («юніорки»до 23 років, «жінки»23-35 років, та «майстри» 35+ років) та за зростом. У даній категорії жінки мають ще право виступати і юніорки і майстри, тому було 8 зростових категорій загальною кількість учасниць 92 дівчини. Спочатку я забрала «золото» у своїй ростовій категорії (серед 16 учасниць). Далі – обиралася  абсолютна переможниця серед кожної зростової категорії  і нею теж стала я», - повідомила у коментарі медіапорталу DOZOR Ірина Тертична.

Нагадаємо, Ірина Тертична стала «бронзовою» призеркою чемпіонату світу з бодібілдингу. Змагання пройшли в Іспанії та зібрали учасниць з низки країн світу. Ірина прийшла у світ спорту заради здоров’я та краси , а до перемог - через наполегливість та працелюбність.

Переглядiв: 2355