Адвокат екс-голови Кіровоградської ОДА просив суд повернути конфісковані гроші

28.07.2020 11:50

Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ повернути екс-губернатору Кіровоградщини Андрію Балоню частину конфіскованого майна, яке у нього вилучили під час обшуків. Про це йдеться у рішенні суду, інформує медіапортал DOZOR.

Так, адвокат посадовця, якого підозрюють в корупційних діяннях, звернувся до суду з клопотанням повернути грошові кошти в сумі 138 тисяч 800 доларів та 190 тисяч гривень, а також телефон Iphone 7.

Розглянувши клопотання, суд прийняв рішення частково задовольнити вимогу адвоката, а саме - повернути мобільний засіб зв'язку.

Як раніше повідомляв DOZOR, під час засідання Уряду повідомили про звільнення з посади голови Кіровоградської ОДА Андрія Балоня. Того ж дня у приміщенні Кіровоградської ОДА та будинку, де проживає губернатор, тривали обшуки, які завершилися затриманням посадовця.

У вищому антикорупційному суді вже відбулося перше засідання по справі Андрія Балоня, у результаті якого суд призначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці з можливістю внести заставу у розмірі 10 мільйонів гривень.

Переглядiв: 3860