Апеляційні скарги  кіровоградських наркоділків не задовольнили  

21.07.2017 12:35

image

У Кіровоградському обласному апеляційному суді відбулося засідання щодо оскарження запобіжних заходів для двох  підозрюваних у збуті наркотиків сьогодні, 21 липня. Про це повідомляє DOZOR.



Так, один із членів угрупування, відповідно рішення суду першої інстанції, мав перебувати під вартою або внести заставу у розмірі 80 000 грн. Чоловік наразі на волі, оскільки вніс заставу. Захист клопотав про зміну запобіжного заходу на домашній арешт. Суд не задовольнив апеляційну скаргу.

Інший член банди наркоділків, який заявляє, що наркотичні засоби йому підкинула поліція, теж клопотав про зміну запобіжного заходу на домашній арешт.  Апеляційний суд залишив чоловіка під вартою, проте знизив заставу з 80 000 до 32 000 гривень.

Як повідомляв DOZOR, із семи затриманих членів злочинної групи наркоділків, яких підозрюють у торгівлі психотропними речовинами в Кіровограді, четверо знаходяться вдома.

Так, Ленінським районним судом жінку-члена банди, яка є багатодітною матір’ю, посадили під цілодобовий домашній арешт, двох членів злочинної групи, яких правоохоронці вважають організаторами угрупування, відпустили під заставу у 128 тисяч гривень. Решті підозрюваних обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Проте сторона захисту з приводу цих п’яти підозрюваних  звернулася до обласного  апеляційного суду, аби змінити тримання під вартою на домашній арешт.  Так, 19 липня, одного з членів банди наркоділків вже відпустили під домашній арешт у нічний час.

Нагадаємо, минулого тижня обласна прокуратура спільно з поліцією затримала злочинну групу наркоділків, яких підозрюють у торгівлі психотропними речовинами. Вартість вилученого «психотропу» за цінами «чорного ринку» складає більше мільйона гривень.

image
Переглядiв: 976