Бажання доньки виконали: У пам'ять про Діану Хріненко встановили лавки біля школи (ФОТО)

03.07.2020 17:31
image

Біля Суботцівської ЗШ І-ІІІ ступенів, де впродовж 10 років навчалася Діана Хріненко, встановили дві лавки у пам'ять про неї сьогодні, 3 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

За словами мами дівчини Олени, її донька мала бажання – лавки біля рідної школи, аби мати можливість відпочити під час перерв або після завершення занять. Тож спільними зусиллями бажання доньки вдалося втілити.

«Це була її мрія. Дитина бачила, що лавок біля школи немає. У неї було бажання, щоб вони там були і усі мали можливість вийти, посидіти і подихати свіжим повітрям. Пізніше я пригадала її слова, її бажання і спільно, за допомогою гурту ковалів, які виконували роботу (м. Знам’янка), столяром Андрієм, який надав матеріали – дошки, дозволу голови райдержадміністрації та нашого сімейного бюджету ми здійснили бажання Діани», - розповіла Олена Хріненко. 
image
image
image
image

Нагадаємо, 24 серпня 2018 року у с. Суботці Знам’янського pайону зниклa 16-річна Діaнa Хpіненко. Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася.

Тіло було знайдене торік на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня.

Вже 14 серпня 2019 року правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. 

Читайте також: 

Версії слідства щодо вбивства Діани Хріненко озвучили в рамках "Гучної справи" (ВІДЕО)

Переглядiв: 35710