Більшість кіровоградських депутатів не захотіли їхати в поліцію

05.04.2017 08:51

imageНа запланований депутатський день прийшли лише близько 15 депутатів міськради, сьогодні, 5 березня, повідомляє DOZOR.

Зокрема, «прогуляли»  депутатський день депутати від «Батьківщини», «Самопомочі», «Радикальної партії Ляшка», з низки фракцій прийшло по одному депутату.

На депутатське обговорення винесли питання про розвиток спорту, облік дитячих майданчиків та звіт про роботу поліції від начальника управління патрульної поліції Антона Цюцюри, після чого відбувся виїзд до управління патрульної поліції.

Нагадаємо, конфлікт між управлінцями міста  та депутатами міськради триває вже близько двох місяців. У результаті цього вже «провалилося» кілька сесійних засідань. Як наслідок – низка соціально важливих питань для міста та городян залишаються не прийнятими.

Зокрема, через відсутність кворуму не відбулося сесійне засідання Кіровоградської міськради і минулого тижня. Тоді міський голова Кіровограда Андрій Райкович разом із секретарем міськради Андрієм Табаловим, оголосивши перерву, поїхали до прес-клубу на прес-конференцію депутатів, з якими мають  конфлікт. Однак візит Райковича і Табалова вилився у сварку.

Вчора сесійне засідання вкотре не відбулося і було відкладене на невизначений термін.

Переглядiв: 992