Бізнесмени судяться за логотип "Fusion Club"

01.11.2017 12:55

ПрАТ "Креатив" звернулось до Господарського суду Кіровоградської області з позовом до ПП "Креативна кухня 2", у якому вимагає заборонити використовувати знак "Fusion Club". Про це повідомляє Центр медіарозслідувань "Прозоро", інформує DOZOR.

Так, справа щодо заборони використання логотипу суд розглядає з травня. ПрАТ "Креатив" вимагає заборонити ПП "Креативна кухня 2" використовувати в будь-якій формі знак для товарів і послуг "Fusion Club", зобов'язати здійснити демонтаж всіх рекламних постерів та вивісок з використанням цього логотипу на вході у нічний клуб та ресторан "Prima", а також видалити з мережі Інтернет всю рекламу із зображенням торгової марки "Fusion Club", що розміщує "Креативна кухня"

У червні суд призначив експертизу, щоб визначити чи схожі торгівельні знаки "Креативної кухні" та "Креативу".  Представники ПП "Креативна кухня 2" наголошували,  що логотип нічного клубу відрізняється від торгівельного знаку ПрАТ "Креатив": не тільки має інший шрифт, а й додаткове графічне зображення - "силует жінки з торшером замість голови".

Згідно з даними реєстру свідоцтв на знаки для товарів і послуг, право власності на текстовий знак "Fusion Club" зареєстроване за ПрАТ "Креатив" з 2011 року. До серпня 2015 року контролювався родиною народного депутата України Станіслава Березкіна, а потім його продали інвесторам. Цього року нові власники підприємства розпочали його ліквідацю.

ПП "Креативна кухня 2", відповідно до даних Єдиного державного реєстру юридичних і фізичних осіб, керує Олена Березкіна, дружина Маскима Березкіна, сина народного депутата й одного з керівників ПАТ "Креатив Груп".

Переглядiв: 3636