Де жителі Кіровоградщини можуть придбати вакцини проти грипу

22.10.2018 14:21

У Кіровограді та ще в трьох районах області вже можна придбати вакцини проти грипу. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному лабораторному центрі.

За інформацією, для профілактики грипу в епідсезоні 2018-2019 років в Україні дозволено до використання дві вакцини, які місять в своєму складі актуальні для цього епідсезону штами вірусів грипу: Ваксігрип Тетра (Франція) і ДжіСі Флю (Корея). Наразі до аптечної мережі Кіровоградщини надійшло майже 700 доз протигрипозних вакцин.

Вакцини вже є в наявності у Кіровограді: аптека №118 (проспект Студентський, 4-А), ПВФ «Ацинус» (вулиця Велика Перспективна, 65),  аптека в обласній лікарні (проспект Університетський, 2/5); у Знам’янському районі: КП  «Районна аптечна мережа» (вулиця Трудова , 27); у Вільшанському районі: аптека в селищі міського  типу Вільшанка (вулиця Миру, 30); в Онуфріївському районі: аптека в селищі міського типу Павлиш (вулиця Поштова, 50).

 Як раніше повідомляв DOZOR, на жителів Кіровограда та області чатуватимуть три штами грипу.

Нагадаємо,  в обласному центрі очікується можливе збільшення кількості хворих на грип впродовж осінньо-зимового періоду.

 

 

 

Переглядiв: 460