Демонтаж ковбасного павільйону у центрі Кіровограда закінчився сутичкою (ВІДЕО)

12.07.2018 14:51
image

Друга спроба учасників АТО і жителів мікрорайону 5/5 демонтувати павільйон «Ятрань», який побудували на клумбі, завершилася сутичкою сьогодні, 12 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, військові разом з місцевими мешканцями за допомогою викруток та застосовуючи фізичну силу почали демонтувати кіоск. У свою чергу поліцейські перешкоджали руйнуванню споруди, стримуючи активістів та намагаючись вивести їх із павільйону. Для цього застосовували і сльозогінний газ.

У результаті сутички постраждали деякі учасники АТО і місцеві жителі. На місце події прибула карета швидкої допомоги.

"Виклик про конфліктну ситуацію між групою людей на вулиці Велика Перспективна надійшов патрульним сьогодні близько 9-ї години. Для забезпечення громадського порядку інспектори огородили місце події та людей, які провокували конфлікт. За висловлювання нецензурною лайкою в бік інших людей і правоохоронців та зачіпання з провокацією на розгортання конфлікту на одного з учасників конфлікту патрульні склали протокол за ст. 173 КУпАП. Порушник свою провину визнав. Задля припинення порушення громадського порядку поліція уповноважена застосовувати силу чи обмежувати доступ до певної території. Головна мета - припинити активні та агресивні дії учасників акції - була досягнута. Слідчі визначать кваліфікацію дій і нададуть правову оцінку кожному учаснику", - прокоментували у патрульній поліції.
 «На місці працювала слідчо-оперативна група, прийняла заяви сторін, опитала учасників конфлікту. За цим фактом проводиться перевірка», -   прокоментували подію у обласній поліції. 

image
image
image

Нагадаємо, в обласному центрі на клумбі біля зупинки  «Магазин «Мелодія»», що на вулиці Великій Перспективній, відбувається зведення торговельного павільйону «Ятрань». Паралельно продовжується будівництво торговельного павільйону цього ж підприємства на тротуарі вулиці Соборної і зведення літнього майданчику ресторану "Familia Garden" на пішохідній частині по вул.Шевченка.

Жителі обласного центру, обурені будівництвом торговельних  павільйонів «Ятрань»  на тротуарах та газонах міста, оголосили бойкот продукції підприємства «Ятрань». У соцмережах з'явилися численні пости із хештегами "гудбай_ Ятрань" та "Я не купую в Ятрань".

Нагадаємо, Райкович відповів, як ставиться до будівництва на газонах і тротуарах.

Переглядiв: 6127