Депутат, син якого опинився в лікарні в критичному стані, поїхав до Києва (ВІДЕО)

17.08.2018 13:46

Депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко оприлюднив відео на Youtube, де звертається до журналістів та громадськості щодо ситуації з його 4-річним сином, який потрапив до обласної дитячої лікарні з критично низькою вагою. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у відео депутат звинувачує лікарів, які нібито тестували на його синові медичні препарати, а також повідомляє про поїздку до Києва.

«Ми сьогодні поки що всією родиною намагаємося залишитися разом, зберегти нашу родину попри всі змоги позбавити нас батьківських прав. Ми не даємо можливості такого зробити. Постійно контролюємо ситуацію в лікарні», - повідомляє Мольченко.

На відео депутат знайомить ЗМІ та громадськість з дружиною та дітьми.

«На сьогоднішній день ми викрили злочинні наміри органів місцевого самоврядування.  Є досить багато фактів, які свідчать про їх злочини, використання бюджету. Нам допомагають небайдужі люди. Ми зараз рухаємося до Києва, де певний час перебуватимемо для того, щоб вийти в прямий ефір на широкий загал», - додав депутат.

Також депутат звертається до ЗМІ, з проханням видалити відео та коментарі щодо ситуації з його 4-річного сина.

Як повідомляв DOZOR, замореного голодом хлопчика примусово забрали з родини депутата Новоукраїнської районної ради. Чотирирічна дитина була знесилена та мала низьку вагу – 7 кіло при мінімальному показнику 13 кілограмів.  Хлопчика доставили до дитячої обласної лікарні , де за чотири дні він набрав майже 800 грамів.

Нагадаємо, у Новоукраїнці збирають підписи щодо позбавлення депутатства чоловіка, який морив сина голодом.

image
Переглядiв: 1732