Депутатська комісія ЖКГ одноголосно підтримала ініціативу Стрижакова по Набережній (ВІДЕО)

07.02.2018 18:35
image

У обласному центрі депутатська комісія з питань ЖКГ міської ради підтримала ініціативу Муніципального бюро Стрижакова щодо подальшої роботи над реконструкцією Набережної сьогодні, 7 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Так, представники Муніципального бюро Стрижакова на засіданні відстоювали пропозицію створити широку робочу групу з найкращих експертів та фахівців для розробки масштабного проекту з реконструкції Набережної.

Депутатська комісія після обговорення підтримала ініціативу, проголосувавши одноголосно "за".

Нагадаємо, Муніципальне бюро Стрижакова запропонувало керівництву міста створити широку робочу групу з питання комплексної реконструкції Набережної. До неї мають увійти не лише депутати та чиновники, а фахівці: архітектори, дизайнери, історики, урбаністи, краєзнавці і тд., щоб у результаті городяни отримали якісний продукт.

Однак від міської влади отримували відмови. Врешті-решт стало відомо, що робота над створенням робочої групи все-таки почалася.

Як повідомлялося, перемога проекту "Реконструкція Набережної р.Інгул" Муніципального бюро Стрижакова на конкурсі "Громадський бюджет - 2018" стала стартом довгоочікуваного відродження масштабного рекреаційного об'єкта обласного центру.

Переглядiв: 2658