У міськраді назвали проекти, які перемогли у конкурсі "Громадський бюджет-2018"

12.12.2017 07:58
image

У міськраді оприлюднили рейтинг переможців проектів на "Громадський бюджет-2018" під час прес-конференції начальника міського управління економіки Андрія Паливоди сьогодні, 12 грудня, інформує DOZOR.

Так, на фінансування проектів виділили цьогоріч 5 мільйонів гривень, зокрема, 2 мільйони – на великі, 2,5 мільйонів – на малі і 500 тисяч гривень на соціальні проекти.

Серед великих перемогли два проекти – «Реконструкція Набережної р. Інгул» та «Місту – амфітеатр». 

Серед малих проектів назвали 15 проектів-переможців, зокрема, «Фітнес-екомістечко», «Продовження інсталяції «Umbrella-Sky», «Встановлення глядацьких трибун на бейсбольному стадіоні «Юність», «Реконструкція дитячого майданчика «Золотий ключик», «Вік живи-вік учись», «Футбольному району – свій стадіон», «Комплекс фізичного розвитку «У здоровому тілі-здоровий дух», «Створення нового дитячого майданчику на прибудинковій території», «Поточний ремонт пішохідного містка через річку Біянка по провулку Катранівський», «Горнятко», «Створення нового спортивного майданчика на прибудинковій території» «Дитячий майданчик та зона відпочинку для мешканців біля прибудинкової території», «Сучасний дитячий та спортивний майданчик «Дитячі мрії», «Закохані ліхтарі», «Благоустрій дитячих майданчиків у ДНЗ №22 «Оленка».

Переможці конкурсу серед соціальних проектів – «Фізкультура для всіх», «Створення Молодіжного центру «Сильні духом».

«Цей громадський бюджет буде реалізовуватися у 2018 році. У нас буде цілий рік, щоб реалізувати всі ці проекти.  Реалізація проектів буде виконуватися в супроводі авторів проекту, це було б нормально, коли автор проекту співпрацюватиме з управліннями, які займаються виконанням робіт. Наразі вже реалізовано 18 проектів Громадського бюджету 2017, ще 6 знаходяться у стадії реалізації», - повідомив Андрій Паливода.

Нагадаємо, 10 листопада у Кіровоградській міській раді відбувся фінальний підрахунок голосів за проекти на громадський бюджет.

 

Переглядiв: 2251