Держпродспоживслужба з’ясовує остаточні причини смороду, який охопив Кропивницький

19.07.2019 12:36
image

Держпродспоживслужба з’ясовує причини неприємного запаху на території частини обласного центру. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

«Перші звернення до Держпродспоживслужби області щодо неприємного запаху на вулиці Жадова з’явилися ввечері 18 липня. Отримавши звернення, Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області звернулося до міської ради м. Кропивницького з питанням створення комісії для з’ясування причин виникнення неприємного запаху», - повідомили фахівці.

За інформацією, робоча група у складі представників Державної екологічної інспекції, Держпродспоживслужби, обласного лабораторного центру та Національної  поліції виїхала на обстеження території. Водночас окремою групою для здійснення перевірки виїхали фахівці Кіровоградського районного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, оскільки причиною виникнення запаху, що розповсюджувався в місті, могла бути діяльність одного з підприємств, що функціонують у Кропивницькому районі.

«Для встановлення причин виникнення неприємного запаху фахівці Держпродспоживслужби області наразі проводять позапланові перевірки підприємств на території Кропивницького району, які могли спричинити цю ситуацію», - зазначили у Держпродспоживслужбі.

Нагадаємо,причиною смороду, який протягом тижня відчували жителі обласного центру, став викид на поля великої кількості курячого посліду. 

Фото Андрія Максюти

Переглядiв: 1580