Директора підприємства, де сталися вибухи, звільнили з-під домашнього арешту

09.07.2019 10:55
image

Головному інженеру та директору ТОВ «Елан-Ві» переобрали запобіжні заходи. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в апеляційному суді.

Так, чоловік знаходився під домашнім арештом. Адвокати підозрюваного подали  апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді, якою головному інженеру продовжили термін тримання під домашнім арештом у певний період доби.

Захисник зазначив, що через необґрунтованість пред`явленої підозри та недоведеність ризиків подальше перебування підозрюваного під домашнім арештом є невиправданим та безпідставним. Колегія суддів вирішила застосувати стосовно підозрюваного запобіжний захід у виді особистого зобов’язання до закінчення строку досудового розслідування, поклавши на нього ряд обов’язків, передбачених частиною 5 статті 194 Кримінального процесуального кодексу України.  

Стороною захисту другого підозрюваного у справі – директора ТОВ «Елан-Ві»  було подано апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді, якою  підозрюваному продовжили строк тримання під цілодобовим домашнім арештом.Однак адвокат також подав апеляційну скаргу з проханням обрати запобіжний захід,  не пов'язаний з обмеженням у пересуванні в певний час доби.

Відтак директор підприємства також матиме запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання до закінчення строку досудового розслідування, поклавши на нього ряд обов’язків, передбачених частиною 5 статті 194 Кримінального процесуального кодексу України.  

Нагадаємо, суд продовжує призначати експертизи по справі вибухів у Кіровограді. 

Читайте також:

Хто відповідає за розміщення та безпеку заправок у Кіровограді (ВІДЕО)

Переглядiв: 1227