Діти школи у Кропивницькому районі повернуться на навчання наступного тижня

16.09.2020 08:52

Учні Червоноярського НВК "заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти" повернуться на навчання з понеділка, 21 вересня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила заступник начальника управління освіти ОДА Лідія Шатна.

«Червоноярський НВК залишається поки на карантині. Вони навчатимуться вдома до 18 вересня включно, потім після вихідних вийдуть на навчання. У нас розпочали роботу Павлиська філія та початкова ланка загальноосвітньої школи № 14 у Кропивницькому. На щастя, нових випадків закриття закладів через коронавірус немає», - повідомила Людмила Шатна.

Як раніше повідомляв DOZOR, учнів Червоноярського НВК «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти» відправили на дистанційне навчання через лабораторно підтверджений випадок коронавірусу в однієї із учителів.

Нагадаємо, на Кіровоградщині дві школи перевели на дистанційну форму навчання через підтверджені випадки коронавірусу у педагогів закладів.

Нагадаємо, у Кіровоградській області 1538 учнів перебувають на дистанційному навчанні через підтверджені випадки коронавірусу в навчальних закладах. У кропивницькій школі, де зафіксували коронавірус, відновили навчальний процес. 

Переглядiв: 582