«Діти сили, свободи і волі»: у Кропивницькому масштабним концертом відкрили сезон в обласній дитячій філармонії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

26.10.2023 14:36

У Кропивницькому розпочали 33-й концертний сезон обласної дитячої філармонії вчора, 25 жовтня. З нагоди відкриття сезону тут відбувся потужний концерт за участю дитячих творчих колективів. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами  заступниці директора філармонії по роботі з дітьми Наталії Сафронової, на одній сцені виступила 481 дитина. Глядачі переглянули 27  творчих номерів від талановитих дітей Кропивницького.

«Вчора у концерті взяли участь 11 дитячих творчих колективів, зокрема, ансамбль барабанщиць Донецького державного університету внутрішніх справ. Думаю, що концерт відбувся масштабно, натхненно та патріотично. Програма максимально відображала тематику та концепцію концерту під назвою «Діти сили, свободи і волі». Ми зібрали наших дітей, щоб показати, що наші діти талановиті, найкращі і стали не за роками мудрими, дорослими та сміливими. Дай, Боже, щоб наш 33-й концертний сезон став успішним, творчим та обов’язково переможним!» - зазначила Наталія Сафронова.

Попереду – велика робота над планами потужної команди обласної дитячої філармонії. Зокрема, готується нова програма новорічних ранків, створених за участю артистів обласної філармонії, а також новий проект з нагоди Дня святого Миколая, який цьогоріч відзначатиметься 6 грудня. Проект створений спільно з галерею «Єлисаветград», засновником якого є Микола Цуканов. Планується, що захід «Святий Миколай, здійсни мою мрію» супроводжуватиметься виступами дитячих творчих колективів, артистів обласної філармонії та виставкою картин, присвячених святковій новорічній тематиці.

Переглядiв: 1429