"Дніпро-Кіровоград" повідомило про плани щодо водопостачання жителів Ковалівки

09.07.2024 13:46

Найближчого тижня можлива заміна трубопроводу у мікрорайоні Ковалівка. Другу добу водопостачання у жителів мікрорайону відсутнє. Працюють фахівці над ліквідацією чергового витоку сьогодні, 9 липня. Про це повідомили в адміністрації підприємства. 

За інформацією, вода в будинки жителів району потрапляє старим водопроводом діаметром 200 мм, який прокладений у плавуні. Там найнижча точка системи і саме тут - найбільший тиск. Це завжди було слабким місцем в схемі водопостачання, бо раніше не було технологій, які б забезпечували рухливість і водночас міцність труби на проблемній прибережній ділянці. Вчора вона вкотре луснула.

"Наші майстри встановили чотири спеціальні накладки, але вже на ранок зʼясувалося, що трубопровід порвався трохи далі. Що ми робитимем? Зараз бригади встановлять додаткові накладки зверху на трубопровід. Це тимчасовий захід, щоб чимшвидше вже сьогодні дати людям воду. А ми готуємося до заміни трубопроводу. Саму трубу маємо в наявності, замовляємо решту матеріалів. Щоб зробити заміну чимшвидше. Очікуємо, що це трапиться протягом найближчого тижня", - йдеться у повідомленні. 

Переглядiв: 318