Доходи мера Кропивницького збільшилися майже на три мільйони

22.09.2020 14:50
image

Міський голова Андрій Райкович вніс зміни до своєї декларації через отримання 2 мільонів 728 тисяч 394  гривні доходу. Декларація з’явилася в єдиному державному реєстрі електронних декларацій сьогодні, 22 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, мер отримав кошти від ТОВ «Міа-люкс», бенефенціаром якого він є. Також засновниками фірми є Галина Василівна Райкович та донька Андрія Райковича Наталія Андріївна Щербина.  

Основним видом діяльності підприємства є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Нагадаємо, у січні міський голова збагатився на три мільйона гривень. 

У лютому міський голова тричі вносив зміни до декларації. Згідно з даними про зміни, Андрій Райкович отримав роялті від підприємства ТОВ «Міа-люкс» у розмірі 900000 гривень.

Крім цього, мер отримав ще 900 тисяч гривень від приватного підприємства «Аркадор». За даними системи Clarity-project, засновиком підприємства зі статутним капіталом в розмірі 6 мільйонів гривень значиться Андрій Райкович. 

У квітні статки мера зросли ще на 2 мільйона 790 тисяч 475гривень, які він отримав від ТОВ «Міа-люкс».

У червні цього року мер Кропивницького збагатився майже на 3 мільйона.  У липні – Райкович вказав, що отримав роялті від підприємства ТОВ «Міа-люкс» у розмірі 2 мільйона 594 тисячі 912 гривень.

У серпні статки Андрія Райковича зросли майже на три мільйона .

 

Переглядiв: 1632