Доньку скандального депутата з Кіровоградщини перевели до дитбудинку

24.09.2018 10:31

Скандальний депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко, який морив голодом своїх дітей, стверджує, що його доньку Єву, яка ще хворіє, перевезли до дитбудинку сьогодні, 24 вересня. Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, інформує медіапортал DOZOR.

За словами Олександра Мольченка, доньку з дитячої лікарні перевезли в дитбудинок хворою і їй негайно потрібно надати медичну допомогу.

«Ми написали заяву, щоб нам пояснили, на якій підставі наша дитина знаходиться у дитячому будинку, оскільки на сьогоднішній день немає ніякого рішення суду ані про позбавлення батківських прав, ані про вилучення дитини. Сьогодні нам нададуть відповідь щодо того, на якій підставі наша донька перебуває в цьому закладі і завтра цей документ, як доказ додамо до суду», - зазначив депутат.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до комунального закладу «Будинок дитини».

«Дитину перевезли до закладу на підставі розпоряження голови районної державної адміністрації, де проживає Олександр Мольченко за неналежне виконання батьківських обов’язків. Тож її виписали з лікарні і тимчасово вона облаштована у нас. Дитину оглянули наші лікарі, вона абсолютно здорова і наразі ми за нею доглядаємо», - зазначили в закладі.

Як раніше повідомляв DOZOR, замореного голодом хлопчика примусово забрали з родини депутата Новоукраїнської районної ради. Чотирирічна дитина була знесилена та мала низьку вагу – 7 кіло при мінімальному показнику 13 кілограмів. У той час родина Мольченків залишила Кіровоградщину та поїхала до Києва, а комісія з захисту прав дитини вирішила позбавити родину Мольченків батьківських прав на 4-річного сина. Днями на телеканалі «Україна» в рамках телешоу Олександр Мольченко заявив у листі до редакції про те, що йому погрожують вбивством.

Минулого тижня трьох доньок подружжя Мольченків забрали до дитячої обласної лікарні через низьку вагу і Новоукраїнська служба з прав захисту дитини, подала позовну заяву до суду, щоб у батьків відібрали трьох доньок. Пізніше депутату і його дружині оголосили підозру про злочин.  Тож депутат звернувся до Європейського суду з прав людини через смс-повідомлення.

 

 

 

 

 

 

Переглядiв: 1690